La botiga de LEGO més gran del món

LEGO ha seleccionat a la ciutat de Xangai per obrir la botiga més gran del món, decorada amb grans dracs, minifiguras gegants i parets plenes de blocs de colors, destinades a atraure nens i adults.

Aquesta obertura tan significativa va de la mà amb la creació d’una fàbrica de LEGO a la Xina, que entrarà en funcionament l’any 2017 a Jiaxing, a 100 quilòmetres de Xangai, i que donarà feina a gairebé 2000 persones. La construcció de la fàbrica contínua des del 2014. Jacob Kragh, el gerent general de LEGO la Xina, va dir que entrar al mercat xinès va ser crucial.

“Com que, a la Xina, tenim molts nens que encara no han viscut una bona experiència de joc de qualitat, creiem que per tal de tenir èxit a llarg termini, hem d’assegurar d’arribar a més nens xinesos.

Xina ha estat un dels millors mercats de rendiment des de l’any passat, registrant un augment de més del 30% de les vendes de productes de LEGO “.

Aquesta enorme botiga LEGO serà una gran atracció per als amants del gegant dels blocs, i que a més anirà de la mà amb l’obertura tan esperada del parc temàtic de Disney Xangai, que està programat per obrir el 16 de juny.