UNA NOVA SÈRIE DE BEN 10 Arribés AL 2017

El més recent de la franquícia de Ben 10, el fenomen animat que va tenir als nens del tot el món desitjant transformar-se en els seus alienígenes favorits, iniciarà el seu llançament a Europa, Medi Est i Àfrica, i la regió d’Àsia Pacífic en l’últim trimestre d’aquest any per continuar després per Nord Amèrica i Amèrica Llatina el 2017. Una nova generació de fanàtics pot esperar tota l’acció d’alta-energia i fantasia, que sempre s’han combinat amb molt de cor i humor per fer de la sèrie una sensació internacional, la qual es va estrenar per primera vegada al 2006.

ben10

Elaborada sobre l’èxit de la franquícia inspirada en un nen heroi Ben Tennyson, Ben 10 presentarà aquesta vegada a uns re-imaginats, Ben 10, la seva cosina Gwen, i el seu avi Max, qui viatjant pel país durant les seves vacances d’estiu es troben amb l’Omnitrix, el misteriós rellotge que transforma a Ben a 10 diferents alienígenes amigables i que a més ho submergeixen en un món de súper poders extraterrestres. La sèrie és produïda per Cartoon Network Studios i creada i produïda executivament per Man of Action Entertainment (Big Hero 6, Generator Rex), amb John Fang (Mixels, Generator Rex) al capdavant com a productor supervisor.

La popularitat de la sèrie va llançar tres sèries animades addicionals (Ben 10 Alien Force, Ben 10: Ultimate Alien, Ben 10: Omniverse); dues pel·lícules animades (Ben 10: Secret of the Omnitrix), Ben 10: Destroy All Aliens); i dues pel·lícules d’acció en viu (Ben 10: Race Against Time, Ben 10: Alien Swarm).

Un èxit provat per Cartoon Network, Ben 10 és una sensació en vendes, liderada per les seves vendes top de joguines, fins a la data els seus videojocs i vídeos han generat més de 4.5 bilions de dòlars en vendes en retail a nivell global. Playmates Toys és el llicenciatari mundial en joguines per al nou Ben 10, una àmplia línia de joguines que inclou figures d’acció, sets de joc, jocs de rols, entre d’altres, ingressaran a les botigues des de Setembre.

(Fonts: Toys News International, Cosmic Book News, Variety, Deadline)