Nadal de realitat augmentada amb EL CORTE INGLÉS

MITJANÇANT UNA APP, EL NOU CATÀLEG OFERIRÀ L’INFANT LA POSSIBILITAT DE TRIAR ELS SEUS JOGUETS, VEURE COM ES MOUEN, O FER LA CARTA ALS REIS MAGS.

Amb un tiratge de més de 3 milions d’exemplars compostos per 424 pàgines, i més de 2.500 referències, el nou catàleg de joguines d’El Corte Inglés porta com a novetat la possibilitat d’interactuar mitjançant realitat augmentada. D’aquesta manera, el nou catàleg per a la campanya de Nadal d’aquest any 2016 permetrà al nen, mitjançant una app disponible per a qualsevol dispositiu mòbil (IOS i Android), triar les seves joguines, veure com es mouen, fer la carta als Reis Mags i fins a dissenyar felicitacions nadalenques. Així, l’app gratuïta ve també amb l’objectiu de facilitar les recerques de productes mitjançant filtres per edat, per marca o fins i tot per categoria de joguina. 

 

juguetes-dimensiones-corte_detail

 

Per la seva banda, una altra de les novetats que presenta la companyia se centra en les joguines STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, per les sigles en anglès), l’enfocament pretén potències les habilitats relacionades amb aquestes quatre disciplines. Es pretén, amb ells, estimular la creativitat i desenvolupar la capacitat de resolució de problemes. A més, també les llicències més famoses prendran part d’aquest catàleg, prenent protagonisme tant les més famoses com Paw Patrol, Sóc Lluna, Princeses & Frozen, Dc Girls, Trolls, My Little Pony o Star Wars; com marques com Jappy, Miyo, Eduland, Playland i Rollrun exclusives d’El Corte Inglés.

 

elcorte-ingles

 

En aquest sentit, El Corte Inglés mantindrà la seva política d’atenció al client mitjançant la figura del personal Expert (que assessora els clients sobre els aspectes importants dels productes), el servei de reserves, enviament gratuït a partir de compres superiors a 50 euros , o els serveis Click & Collect i Click & Express.

(font, www.key4communications.com)