KERAD GAMES llança el seu NOU JOC DE FUTBOL

Disponible per Android i iOS, Trivia League és un joc gratuït que posarà a prova els teus coneixements del món del futbol.

Els videojocs són una bona inversió. Ja sigui a través del món dels e-Sports o apostant per la creació d’un estudi. Aquest univers té una gran demanda que cal alimentar i això és una cosa que han comprès persones com Gerard Piqué, defensa del Futbol Club Barcelona, que és propietari de l’estudi Kerad Games. Companyia que ha estrenat el seu primer títol: Trivia League.

Desenvolupat per Android i iOS aquest joc serà un qüestionari que tractarà de comprovar els teus coneixements sobre el món del futbol, no podria ser d’altra manera tenint en compte qui és el propietari dels desenvolupadors. El títol, que és gratuït, no serà simplement un joc de preguntes i respostes múltiples, sinó que copia la dinàmica d’un partit de futbol.

171383-alfabetajuega-trivialeague171387-alfabetajuega-trivialeague-5

Durant aquesta trobada amb un altre jugador de Trivia delegui tindrem 90 minuts virtuals, tres a la realitat, per anar responent a diverses qüestions relacionades amb l’esport rei. Al final del partit qui hagi ficat més gols, encertat més preguntes, serà el guanyador. Davant la possibilitat de l’empat, el joc s’ha previst un sistema de pròrroga i gol d’or en cas que s’allargui més del compte l’enfrontament.

El fet que l’amo de l’estudi sigui espanyol no vol dir que Trivia Games se centri exclusivament en la història del nostre futbol. També hi haurà preguntes relacionades amb lligues estrangeres. La missió del joc serà conquerir la major quantitat de trofeus, on per descomptat no falta la Champions League.

Per assegurar-nos l’èxit el joc oferirà diferents power ups que permetran eliminar algunes respostes incorrectes i prendre avantatge sobre el rival. Preparat per ser el campió? Trivia Games t’espera.

(Font, www.alfabetajuega.com)